Hideaway-Rejtekhely 1. A csodás lényeg


Itt is volna tehát első, hivatalosan SAJÁT regényem röviden összefoglaló, spoilermentes leírása, és mivel eléggé sok minden fog megesni az elkövetkező történetben, nagy dolgok elárulásától nem kell félni. Tudom, különös, hogy félig-meddig angol a (munka)cím, ha viszont kissé jobban beleássuk magunkat a sztoriba, valamint a későbbiek során remélem érteni fogjátok, miért ez lett a neve. 
Krónikám az amerikai Sziklás-hegységben játszódik, azon belül pedig Kanada egyik egyszerre baljós és meghitt fenyőerdejében. Főhősünk, avagy a tizenhatodik életévének ösvényét járó Melissa Krinom, akit a sors egyszerre áldott meg a szarkasztikusság és a leleményesség puttonyával. Amíg kezdetét nem veszi a történet, sorsába beletörődötten éli elkényelmesedett életét elfoglalt, őt aligha szívlelő szüleivel, illetve manipulálható, hiú nővérével. Ám egy este, épp mikor egyedül tanul otthon nyugtalanító hangokat hall a garázsból... Igen, nyilvánvaló, hogy azonnal útra kell megnézni, hogy mégis mi a csuda lehet az, teljesen vakon a félelemre. Ami viszont kint fogadja őt, azon túl, hogy halálra rémíti őt, akaratán kívül egy olyan helyre juttatja, amely éppúgy elbűvöli a bájával, mint ahogy tudata nélkül sakkban tartja a veszélyeivel, melyeket az eget csiklandozó fenyőerdő rejt. Minden bokor vagy álca mögött ott lapul egy vadállat...

Remélem, felkeltette az érdeklődéseteket! Nagyon várom, hogy kész legyek vele, jelen pillanatban egyébként a regény felénél tartok. Műfaja, mint ebből a fülszövegszerűségből is érződhet, misztikus-romantikus-horror-vígjáték, a korhatár pedig, amiért harcolok, 15+. Így fogom bemutatni nektek a terv szerint, bejegyzésről-bejegyzésre. Még nem találtam végleges kiadót, viszont előbb inkább befejezem és átdolgozom. 
Adios, amigos a következő levélig!😉💘🌲

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

P. A. 1. - A hidegvér forrásai

Autumn tag🍁