Becsapódás a mi kis planétánkba...


Nos, teljesen jogos a kérdés, ha nem értitek, miért fabrikáltam új írós weboldalt. Ráadásul a bemutatkozásomat is gyökerénél fogva átírtam... Az volna a helyzet, hogy megmakacsoltam magamat a téren, hogy nem csak az interneten szeretnék alkotni, hanem úgy gondolom, remek lenne igazi, papír alapú könyvecskéket kiadni a kezemből. Novellás, mesés és verseskötetek, na és persze az én örök szerelmeim, a regények... Ez olyan szuperül hangzik, nem igaz? A sztorik pedig (nyilvánvalóan) nem fanfictionök -melyeket amúgy továbbra is imádok írni-, hanem SAJÁT, Enmagam fantáziáját örülten latba vető világok, románcok, kalandok, vagyis történetek. A "nevem" is kissé más lett, ugyanis (fogalmazzunk úgy) rátaláltam a valódi, teljes elnevezésre, hogy tulajdonképpen minek is a becézése a Peny. Egyébként a művésznevem (Beatrix-Penyiling) valamilyen szinten kapcsolatban áll az igazi nevemmel. De annyit halkan odalehellek, hogy nem Beatrix a keresztnevem... 🤭 Ígérem, egy nap ezt is megtudjátok. 
Aki még nem hallott ezelőtt szerény szeményemről... 
Én lenni tizenhárom és fél éves gyertyatartó, mármint úgy, hogy tartom lelkem és lelkesedésem lángját, mint Vesta-szüzek a gyönyörű Rómában. Gazdatestem leginkább egy olykor-olykor -látszólag!- ok nélkül magát elvihogó, kunkorodó hajú, plátói szerelmét dédelgető leány, illetve egy ősrégi, sötétlila tollú, kecses, ezüstnyelű-és hegyű Penna, mely halandók számára láthatatlan. Középszerűen hegyes a fülem, talán ez okozza különös vonzódásomat a tündékhez, és egyéb varázslényekhez. Meg Szent Lamoure-hoz. Nem egy férfikarakterembe vagyok kissé belezúgva, és ezalól (sajnos) nem kivételek más írónők bizonyos fiai sem. Rajongok a mindennemű tragical romanticért, amit igyekszem minél ádázaban és nyálásabban beleépíteni a sztorijaimba. És még élvezem is!...💗 
Szó, ami szó; ez a blog azon célból jött létre, hogy híreket, valamint  exkluzív tartalmakat tudassak veletek, gyanútlan olvasókkal készülő történeteimmel kapcsolatban! Illetve néha rólam. A fanfictionös felület továbbra is vár mindenkit, Loki és Belle szerelmi kalandjaiból ugyanis sosem elég! Rövidebb novellák, egypercesek, vagy részletkék is várhatók...
A műfaj, amiben alkotok, alapvetően ☆FANTASY☆, amely minden bizonnyal kicsit mindörökre a szerelmen marad, és persze szinte minden esetben található majd benne szerelmi szál. Misztikus, alig-alig felsejlő, lidércfényként erőt adó tralalák¹ is születnek jómagam által. A reális történetek közül az olyanokat kedvelem, amikben az érzelmeken, mélyebb témákon (pl.: egy súlyos baleset) van a hangsúj, és a cselekményszál.
Soha nem vetem meg a kedves szavakat, vagy a fahéjas csigát, esetleg a Fetát, úgyhogy szeretettel fogadok mindenféle érdeklődést, kérdést, írással kapcsolatos tudakozódást! ❤ A karakterekről is nyugodtan kérdezhettek, ígérem, igyekszem kerülni a spoileres válaszadás útját! 

Üdvözlet a sárkánytojások odaadó dadusaként:

 B. Penyling

¹"tralala"=》a Toll által kiötlött helyettesítőszó, tulajdonképpen bármilyen szót pótolhat, a csúnyákat leszámítva. Akkor ajánlatos használni, ha nem jut eszedbe az adott... Tralala!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

P. A. 1. - A hidegvér forrásai

Autumn tag🍁

Hideaway-Rejtekhely 1. A csodás lényeg